Χρυσόστομος Ψαρουδάκης

IT Director - Quality Assurance Manager

Θέλαμε να γράψουμε κάτι για να τον πειράξουμε, αλλά θα μας καταλάβαινε, οπότε δεν θα πούμε τίποτα. Σε αυτό το πλοίο, είναι ο καπετάνιος μας.

Πέτρος Αντάκης

Head of RnD

Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να καταφέρει. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του στο IT και το βάθος των γνώσεών του, δεν υπάρχει κάτι που να είναι ακατόρθωτο, αν δεν το πει αυτός.

Γιάννης Ροϊνός

Software Development Manager

Master Chef και Head of Software Development. Είμαστε υπερήφανοι που μοιράζεται μαζί μας τις μοναδικές και δημιουργικές ιδέες του.

Κωνσταντίνος Κόπτης

IT Support Supervisor

Ο Ίθαν Χαντ της ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών της Creative People. Όμορφος, νέος, δουλευταράς και ανερχόμενο ταλέντο σε θέματα υποστήριξης IT.

Αποστόλης Δρακάκης

IT Support Engineer

Ήταν γιατρός, αλλά τα παράτησε για να εργαστεί ως επαγγελματίας IT. Αυτό δείχνει πόσο πολύ αγαπά αυτό που κάνει και εμείς με τη σειρά μας τον αγαπάμε γιατί είναι ο δικός μας Μόργκαν Φρίμαν.

Πέτρος Τόμελης

Developer

Ο Πέτρος μας, ο τζούνιορ. Ψύχραιμος ως developer, δεξιοτέχνης σαν τον Νίκο Γκάλη 🙂

Ευαγγελία Καρολίδου

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επικεφαλής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών και λάτρης της λογοτεχνίας. Μεταφράζει τη "γλώσσα των υπολογιστών" σε μορφή κατανοητή για τους γήινους.

Τζαμάλ, η μασκότ μας

Underworld It Manager

Άφησε τα κόκαλά του πάνω στον υπολογιστή, αλλά δεν το αλλάζει με τίποτα και εξακολουθεί να είναι με έναν υπολογιστή ακόμα και στον άλλο κόσμο!